Podnikatelé Olomoucké aglomerace na semináři ITI

24.06.2019

Minulý týden se v prostorách Magistrátu města Olomouce konal Seminář pro podnikatele, jež organizoval tým z ITI Olomoucké aglomerace.

Úvodní slovo na semináři pronesl Matouš Pelikán, náměstek odpovědný za přípravu a realizaci programu ITI, čímž přivítal přítomné hosty, partnery a podnikatele. 

Na semináři zazněla řada přínosných a zajímavých informací, a to jak odborníků z ITI a zprostředkujícího subjektu ITI, tak i externích subjektů. Partnery semináře byla Universita Palackého v Olomouci, agentury CzechInvest a CzechTrade a Technologická agentura ČR.

Cílem semináře bylo představení vyhlášených a plánovaných výzev Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, seznámení podnikatelů s postupem při podání žádosti či pojmem integrovaného řešení projektů a další zajímavá témata.

 „Příjemným zjištěním bylo četné zastoupení řečníků z řad konzultantů a hodnotitelů projektů. Jako žadatelé totiž samozřejmě vnímáme i míru vstřícnosti zaměstnanců na straně poskytovatelů podpory. Víme, že s jejich pomocí lze proces zpracování žádosti a administraci projektu zvládnout lépe a množství administrativní zátěže je pak pro všechny podnikatele méně demotivující,“ uvedla účastnice semináře Kateřina Kramplová Kasparová.

Celý seminář se nesl v přátelské a klidné atmosféře. Po skončení oficiálního programu mohli návštěvníci využít individuálních konzultací svých projektových záměrů s odborníky příslušných tematických zaměření.

Prezentace nositele ITI OA

Prezentace Zprostředkující subjekt ITI OA

Prezentace Vědeckotechnický park Univerzity Palackého v Olomouci

Prezetance Czechinvest

Prezentace Technologická agentura České republiky

 

Fotografie:

Kontakt

Statutární město Olomouc
Odbor dotačních projektů | Palackého 14, 779 00 Olomouc
Tel.: 588 488 672 | E-mail: [email protected]

Prohlášení o přístupnosti a cookies | Ochrana osobních údajů
Foto: freeimages.com

Statutární města zapojená do aglomerace