Seminář pro podnikatele ukázal možnosti dotací

26.09.2018

Na 30 zástupců firem a podnikatelů se sešlo v pondělí v Olomouci. Akci pod názvem „Možnosti podpory pro podnikatele a firmy“ připravil Sekretariát Regionální stálé konference pro území Olomouckého kraje ve spolupráci s Agenturou pro podnikání a inovace (API), CzechInvest, CzechTrade a s nositelem ITI Olomoucké aglomerace.

Akce měla za úkol představit možnosti podpory z Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, dotace z ITI Olomoucké aglomerace a poradenské a konzultační služby pro podnikatele a firmy, které poskytuje API, CzechInvest a Czechtrade.

Po skončení prezentační části pokračovala akce individuálními konzultacemi nad projektovými záměry a dotazy s lektory semináře, konkrétně s projektovým manažerem API pro Olomoucký kraj, s panem Mgr. Vojtěchem Markem a jeho kolegyněmi, s projektovým manažerem ITI Olomoucké aglomerace, s panem Bc. Ondřejem Lakomým, a v neposlední řadě s ředitelkou regionální kanceláře CzechInvestu paní Ing. Veronikou Pudelovou Voltnerovou a jejími kolegy.

Prezentaci za ITI OA najdete zde.  Pro účastníky akce a ostatní zájemce jsou zveřejněny prezentace ze semináře zveřejněni zde.

Kontakt

Statutární město Olomouc
Odbor dotačních projektů | Palackého 14, 779 00 Olomouc
Tel.: 588 488 672 | E-mail: [email protected]

Prohlášení o přístupnosti a cookies | Ochrana osobních údajů
Foto: freeimages.com

Statutární města zapojená do aglomerace