Podpořte našeho kolegu v soutěži CENY OLOMOUCKÉHO KRAJE

02.07.2020

Hlasujte v soutěži Ceny Olomouckého kraje za přínos v oblasti životního prostředí, do které byl nominován náš oblíbený kolega Mgr. Petr Kladivo, Ph.D v kategorii Odpadové hospodářství: Významný počin v roce 2019.

Svou aktivitou přispěl k podpoře řady zajímavých projektů v rámci udržitelné městské mobility a odpadového hospodářství např. připravovaný projekt polopodzemní kontejnery Nové Sady, realizované projekty sběrný dvůr v Litovli či Mohelnici, Severní obchvat Prostějova, Cyklostezka Plumlov - Mostkovice, aktivní přehrada či investice na nákup nových autobusů v Prostějově.

V případě, že byste se chtěli podívat na další projekty, které jsou realizované prostřednictvím ITI Olomoucké aglomerace, navštivte na naši mapu projektů

Hlasování probíhá na www.cenykraje.cz/rocnik-2020#zivotni-prostredi do 23. 8. 2020. Nominované do jednotlivých kategorií zvolila za účelem představit a zviditelnit výjimečné a vysoce kvalitní počiny v oblasti životního prostředí v Olomouckém kraji odborná hodnotící komise.

Kontakt

Statutární město Olomouc
Odbor dotačních projektů | Palackého 14, 779 00 Olomouc
Tel.: 588 488 672 | E-mail: [email protected]

Prohlášení o přístupnosti a cookies | Ochrana osobních údajů
Foto: freeimages.com

Statutární města zapojená do aglomerace