Zapojte se do připomínkování nového operačního programu OP TAK

19.05.2020

Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO) zveřejnilo návrh programového dokumentu Operačního programu Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost (OP TAK) a dává tak příležitost široké veřejnosti zapojit se do jeho připomínkování. 

Příprava operačního programu probíhá při plném respektování principu partnerství, tj. zapojení relevantních sociálních a hospodářských partnerů a dalších národních aktérů do přípravy programu (zástupci ministerstev, hospodářských svazů a asociací, odborových svazů, asociace krajů, svazu měst a obcí, vysokých škol a akademické sféry, nevládních organizací a dalších organizací/institucí či odborníků), a to zejména v rámci Platformy pro přípravu OP TAK, resp. řady pracovních skupin vytvořených pro rozpracování jednotlivých oblastí.

Ministerstvo průmyslu a obchodu nyní zahájilo ke zpracovanému návrhu Operačního programu Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost pro období 2021 – 2027 (verze květen 2020) veřejnou konzultaci a dává tak možnost široké veřejnosti zapojit se do připomínkování tohoto návrhu.

Zpětnou vazbu k programovému dokumentu je možné zaslat prostřednictvím připomínkové tabulky na emailovou adresu [email protected], a to do 7. června 2020 (včetně).

Připomínkovou tabulku a více informací se dočtete na webových stránkách MPO.

 

Návrh operačního programu naleznete ZDE

Kontakt

Statutární město Olomouc
Odbor dotačních projektů | Palackého 14, 779 00 Olomouc
Tel.: 588 488 672 | E-mail: [email protected]

Prohlášení o přístupnosti a cookies | Ochrana osobních údajů
Foto: freeimages.com

Statutární města zapojená do aglomerace