Poslední výzva na opravu podnikatelských NEMOVITOSTÍ!

27.01.2020

Pro ty, kteří chtěli realizovat rekonstrukci či demolici budov pro podnikání, ale bohužel to v předchozí výzvě nestihli, máme dobrou zprávu! Nositel Integrovaných teritoriálních investic Olomoucké aglomerace (ITI OA) má možnost na jaře 2020 vyhlásit další a poslední výzvu programu Nemovitosti.

Výzva bude opět zaměřena pro podnikatele, jež vlastní technicky nevyhovující objekt (objekt určený k rekonstrukci) nebo objektu typu brownfield a chtějí ho zrekonstruovat či zbourat a postavit znovu.

Kdo může žádat o finanční prostředky?

Potenciálním žadatelem v rámci výzvy Nemovitosti je malý a střední podnik s dvouletou historií, který bude realizovat projekt na území Olomoucké aglomerace.

„Prostřednictvím nástroje ITI OA budeme moci realizovat rekonstrukci a demolici budov, které jsou pro naše podnikání technicky nevyhovující a zastaralé. Díky finančním prostředkům z EU přesuneme část výroby do nově vybudovaných prostor a ve zrekonstruovaných objektech vybudujeme potřebné sklady a administrativní prostory. Společnost se díky této investici stane více konkurenceschopná a nabídne nová pracovní místa,“ uvedl statutární ředitel společnosti DK mont a.s. Robert Žak.   

Proč žádat o dotaci přes nástroj ITI?

Projekty předložené do výzev integrovaného nástroje ITI soutěží jen s projekty v rámci Olomoucké aglomerace, na rozdíl od projektů hlásících se do individuálních výzev. V průběhu celého procesu Vás bude provázet tematický koordinátor a prostřednictvím konzultací, na kterých se účastní i hodnotitel „vychytáme“ většinu nejčastějších chyb v žádostech. Máte tedy větší šanci na úspěch.

Jaké podmínky byly v předchozí výzvě Nemovitosti se dočtete ZDE

Kontaktujte nás do 31. ledna 2020

Výzva bude vyhlášena pouze na základě předloženého seznamu potenciálních zájemců Ministerstvu průmyslu a obchodu. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat s konzultací Vašich předběžných projektových záměrů na tel. čísle 721 740 460 či emailové adrese [email protected], a to DO 31. LEDNA 2020. 

Přehled všech aktuálně vyhlášených výzev ITI Olomoucké aglomerace naleznete na webových stránkách ZDE.

Kontakt

Statutární město Olomouc
Odbor dotačních projektů | Palackého 14, 779 00 Olomouc
Tel.: 588 488 672 | E-mail: [email protected]

Prohlášení o přístupnosti a cookies | Ochrana osobních údajů
Foto: freeimages.com

Statutární města zapojená do aglomerace